Offerte

Goed om te merken dat u interesse heeft in een offerte! Waarschijnlijk bent u op zoek naar een interessant en concurrerend voorstel voor een nieuwe auto. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken graag ook voor u een passende offerte voor de auto zoals u, of uw klant, deze wenst. Geheel conform uw specificaties.

Om een offerte te maken voor een auto die éxact voldoet aan de wensen ontvangen wij graag de configuratie van de door u gewenste auto. Op de Nederlandse website van het betreffende merk kunt u vrijwel altijd zeer eenvoudig een auto samenstellen, waarna u de configuratie kunt opslaan of een link kunt delen. Deze ontvangen wij graag! Na ontvangst van de configuratie kunnen wij voor u een passend voorstel maken, exact voor de auto die ú zoekt.

Zoekt u een voorraad of snel leverbare auto? Ook dan ontvangen wij graag een configuratie van de auto zoals u die het liefst samengesteld zou zien, dan gaan we ons best doen een auto te vinden die hier zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.