Doelgroep

Als groothandel in nieuwe auto's is onze doelgroep heel breed, eigenlijk ieder bedrijf of particulier op zoek naar één of meerdere nieuwe auto's kan bij ons terecht. 

Een groot deel van onze klanten is garagehouder. Dit zijn onder andere ex. dealers die door hun voormalige dealerschap wel de (vaak trouwe) klanten hebben voor een nieuwe auto maar deze niet meer via de importeur kunnen leveren. De nieuw aangestelde dealer voor het rayon is vaak niet de aangewezen partij om als ex. dealer de nieuwe auto's te bestellen. Daarnaast kan (en wil) een Nederlandse dealer vaak niet met dusdanige kortingen leveren aan een universeel garagebedrijf, merkspecialist of erkend reparateur. Deze bedrijven helpen wij graag verder om ook zonder dealercontract nieuwe auto's te kunnen (blijven) aanbieden!

Maar ook leasemaatschappijen, fleetowners als koeriers-, taxi-, en autoverhuurbedrijven mogen we tot onze klanten rekenen.

Met scherpe prijzen waardoor onze klanten concurrerend nieuwe auto's kunnen aanbieden, met korte lijnen en snel antwoord zodat onze klanten snel kunnen schakelen en met een duidelijke en transparante werkwijze. Zonder omwegen een scherpe prijs en afspraak is afspraak!

Wat mogen we voor u betekenen? We horen het graag en hopen ook u binnenkort als klant te mogen verwelkomen!